Dugnadservice søker Selger


Idrettslag, skoleklasser, russ og foreninger får en stadig tøffere kamp med å klare å skaffe inntekter. De siste årene er det blitt vanskeligere og vanskeligere å finne tradisjonelle dugnader som varetellinger, pakkejobber, vaktjobber etc.

Vi opplever en kraftig vekst i etterspørselen etter dugnader fra alle typer lag og foreninger. For å kunne følge opp den voksende mengden med henvendelser om dugnad trenger vi flere medarbeidere.


DUGNAD-SELGER


Dugnadservice søker selgere        

Stillingen innebærer salg av våre tjenester primært mot idrettslag, skoleklasser og forreninger.
Mye av jobben vil foregå pr telefon og innkludere booking av møter samt gjennomføring av kundemøter.
Du bør ha erfaring fra salg, samt kjennskap til arbeidsprosessene innenfor lag og foreninger. Manglende salgserfaring kan kompenseres med ett godt nettverk innen idrettsmiljøet, gjerne også med erfaring fra verv innen idretten.
For denne stillingen er det også ønskelig at du har gode relasjonsbyggende egenskaper, er serviceinnstilt, løsningsorientert og ser for deg langsiktighet.


Det kan også være aktuelt med personer som kan jobbe deltid, f.eks ved siden av studier.Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Merkes med DUGNAD SELGER
© Copyright 2014. Dugnadservice.no

Kontakt oss

  • Telefon: 4000 6353

  • Dugnadservice

    Besøksadresse:
      • Rosenholmveien 25
      • 1414 Trollåsen