Er du oppdragsigiver

 Trenger du noen til å utføre en dugnadsjobb?

 

dugnadsoppdrag utføresDugnadservice tilbyr bedrifter, organisasjoner, borettslag, offentlig forvaltning og privatpersoner hjelp til å få utført forskjellige typer oppdrag på dugnad.

Representerer du en bedrift, et borettslag/sameie, offentlig forvaltning, en privatperson eller en organisasjon som har behov for hjelp til å få gjort en dugnadsjobb kan Dugnadservice hjelpe dere. Vi har til enhver tid tusenvis av arbeidsvillige personer som mer enn gjerne stiller opp på dugnader.
De fleste frivillige organisasjoner, skoleklasser og lag baserer store deler av driften på inntekter som de skaffer med dugnadsarbeid.

Dugnadsarbeid som idrettslagene, de frivillige organisasjonene, skoleklassene, korpsene kan utføre er nesten ubegrenset. Eksempler på dugnader disse gruppene kan utføre er:
Varetelling, ryddejobber, pakking, distribusjon, vakter, flytting, statister, salg, produksjon og mye mer.

Vi gjør dette enkelt; dere forteller oss hvilken jobb dere vil få utført, hvor og når, hvor mange personer dere trenger, om det er krav til alder, og evt andre krav dere måtte ha. Vi finner de best egnede personene/gruppene og setter dere i kontakt med dem.

De er alltid greit å få litt tid på seg for å skaffe den riktige dugnadsgjengen, men vi ordner også hasteoppdrag. Vi har mange ganger skaffet folk til å utføre dugnadsarbeid samme dag som vi fikk forespørselen.
Trenger dere noen til å utføre dugnadsarbeid, om det er 3 personer eller 300 personer, er dere hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Tlf: 4000 6353 © Copyright 2014. Dugnadservice.no

Kontakt oss

  • Telefon: 4000 6353

  • Dugnadservice

    Besøksadresse:
      • Rosenholmveien 25
      • 1414 Trollåsen