Dugnader for idrettslag

Behov for å tjene penger til lag-/klubbkassa?

Dugnader for idrettslag siden 2008. Alle typer klubber og lag kan kontakte oss. Vi samarbeider med lag innenfor bl.a, fotball, håndball, friidrett, innebandy, langrenn, alpint, svømming, skøyter, volleyball, ishockey, basketball, badminton, m.fl

Vi tilpasser dugnadene slik at de passer for hele idrettsklubben, eller for det enkelte lag.

Ja, vi ønsker tilbud på dugnader

Dugnader for idrettslag

Tilbakemeldinger vi har fått fra klubber og idrettslag er at det de siste årene stadig har blitt vanskeligere å få inn pengestøtte fra bl.a sponsorer, og «rike onkler». Dugnader for idrettslag har derfor blitt mer og mer aktuelt.

Mange lag hadde tidligere også gode inntekter fra spilleautomater som nå er blitt borte. Flere vi har snakket med sier at grasrotandelen bare gir en brøkdel av de inntektene som de tidligere hadde. I tillegg tyder tilbakemeldinger vi får på at en av de store utfordringene lag og foreninger står ovenfor i dagens marked er å finne gode inntektsbringende dugnader. Etterspørselen etter dugnader fra idrettslag og klubber har nærmest eksplodert de siste årene. Dugnad er i skuddet som aldri før.

Helt siden 2008 har vi jobbet med å hjelpe tusenvis av idrettsungdom med dugnader. Vi vet hvor skoen trykker, og basert på våre erfaringer gjennom disse årene gir vi dere tips og råd om hvordan dere kan gå frem for å få et best mulig resultat av dugnader.