Noen tilbakemeldinger fra andre russ

        

Vi er en russegjeng fra Røyken som først solgte microfiberkluter og ullsokker. Dette var veldig lett solgte produkter, og vi tjente så godt på salget at vi tok en ny runde som vi også snart er ferdige med. Vi er kjempe fornøyde med at varene blir levert på døren, og vi er kjempe fornøyd med Dugnadaservice, og vi kommer til å bruke de i lang tid fremover.

Hilsen Line Myhrvold og Benedikte Ski, og resten av russejentene.

Vi er en buss med 24 gutter fra Ski i Akershus, og vi er veldig fornøyd med salgsdugnaden fra Dugnadservice. I forhold til mengden arbeid er dette veldig godt betalt. På gruppen vår var det personer som solgte alt unna på 45 min.! Og vi hadde 10 pakker hver oss av microfiberkluter og 110 Slukkeskum. Det som var problemet var å sette i gang, men da vi først kom i gang tok det ikke lang tid før vi var ferdige. Vi er så fornøgd at dette vil vi gjenta.

mvh. Johannes Eckhoff (dugnadsjef)

 

Vi er en gjeng på 9 jenter i fra Hedmark. Vi har dugnader fra dugnadservice, og vi er veldig fornøyd med opplegget vi har med dem. Vi bestiller akkurat hvor mye varer vi vil, og hva vi ønsker. Det gjør det enkelt for oss å kunne selge det akkurat når det passer for oss. Det er en veldig enkel måte å tjene penger på. Vår plan er å tjene nok penger til neste år, for da er vi russ! Vi har solgt ut vår første bestilling, og nå har vi bestilt og fått enda mer varer. Vi er som sagt veldig godt fornøyd med opplegget dugnadservice har, og nå i sommerferien har vi masse tid som vi skal bruke til å tjene inn mye av de pengene vi trenger!

Mvh Thea

 

 

 

Vi er en buss med 24 gutter fra Ski i Akershus, og vi er veldig fornøyd med salgsdugnaden fra Dugnadservice. I forhold til mengden arbeid er dette veldig godt betalt. På gruppen vår var det personer som solgte alt unna på 45 min.! Og vi hadde 10 pakker hver oss av microfiberkluter og førstehjelpspakker. Det som var problemet var å sette i gang, men da vi først kom i gang tok det ikke lang tid før vi var ferdige. Vi er så fornøgd at dette vil vi gjenta.
mvh. Johannes Eckhoff (dugnadsjef)© Copyright 2014. Dugnadservice.no

Kontakt oss

  • Telefon: 4000 6353

  • Dugnadservice

    Besøksadresse:
      • Rosenholmveien 25
      • 1414 Trollåsen