Hvem kan dere selge til og hvordan?

Tipsene nedenfor er basert på tilbakemeldinger fra hundrevis av russebusser som har tjent de pengene de trenger:

 

TIPS 1

 • Start med den nærmeste familie, dette er produkter som alle trenger, både mor, far, søsken, onkler, tanter, bestemor og bestefar m.fl. Ved å starte med disse så har du solgt de første 5 – 10 produktene.
 • Forsett så med en runde i det nærmeste nabolaget og du har solgt nye 5-10 produkter. Dette blir en fin timebetaling!
 • Så forsetter du til resten av nærområdet, og en time eller to eller tre en dag inn i blandt gir deg fort ett salg på 5 -10 produkter hver gang. Hva du vil tjene er ene og alene opp til deg selv.

 • OG HUSK:
  Snart er det Jul og alle trenger JULEGAVER!
  Benytter dere denne muligheten får dere en PANGSTART på inntjeningen.

    

 

 

 

Les mer om produktene her:

 

 

Referanser

Her kan dere se noen tilbakemeldinger fra andre russ

TIPS 2:

Ett veldig godt tips vi har fått fra mange russ er at de har meget god erfaring med å gå to personer sammen når dere skal rundt og selge.

TIPS 3;

hvorfor ikke besøke bedrifter og selge til de ansatte der…. De har hus, bil, båt og hytter som alle andre. Mange russ har solgt mye på denne måten!

TIL SLUTT:

Alle trenger noen fornuftige pressanger, de skal kanskje snart i en bursdag o.l. Hva gir en til voksne folk som har ”alt”, som f.eks bestefar eller tante Lise. Hvorfor ikke gi bort noen skikkelig komfortable sokker, eller ett brannslukningsprodukt som kan hindre at huset deres i verste fall brenner ned.
Dette er omtanke som alle setter stor pris på!

 

Viktig!

Spør folk om dette; gi de tips om at dette er fine pressanger. Det er ikke alltid folk tenker på dette selv sånn i farten!

 

 

 

 

 

        

<p><strong>TIPS 1</strong></p>
                <p>Start med den nærmeste familie, dette er produkter som alle trenger,  både mor, far, søsken, onkler, tanter, bestemor og bestefar m.fl. Ved å  starte med disse så har du solgt de første 5 – 10 produktene. <br />Forsett så med en liten runde på 1-3 timer i det nærmeste nabolaget  og du har solgt nye 5-10 produkter. Dette blir en fin timebetaling! <br />Så forsetter du til resten av nærområdet, tar en tur til båthavna,  en tur til campingplassen (spesielt de med campingvogn trenger <a target="_blank" href="index.php?option=com_content&view=article&id=105:">110  Slukkeskum</a> og Brannteppe). De andre produktene trenger alle. Så en tur  til ett hytteområde etc, etc. Ett par, tre timer en dag inn i blant gir  deg ett salg på fort 10 produkter hver gang. Hva du vil tjene er ene og  alene opp til deg.</p>© Copyright 2014. Dugnadservice.no

Kontakt oss

 • Telefon: 4000 6353

 • Dugnadservice

  Besøksadresse:
   • Rosenholmveien 25
   • 1414 Trollåsen