Hvem kan dere selge til og hvordan?

Tipsene nedenfor er basert på tilbakemeldinger fra mange skoleklasser og idrettslag som har tjent de pengene de trenger:

 

TIPS 1

 • Start med den nærmeste familie, dette er produkter som alle trenger, både mor, far, søsken, onkler, tanter, bestemor og bestefar m.fl. Ved å starte med disse så har du solgt de første 5 – 10 produktene. Før du begynner kan det være smart å lage en liste med navnene på en del personer du tror vil kjøpe. Bruk litt tid på dette og du kommer på mange som du kanskje ellers ikke ville ha husket på.
 • Forsett så med en runde i det nærmeste nabolaget og du har solgt nye 5-10 produkter. Dette blir en fin timebetaling!
 • Så forsetter du til resten av nærområdet, og en time eller to eller tre en dag inn i blant gir deg fort ett salg på 5 - 10 produkter hver gang. Hva du vil tjene er ene og alene opp til deg.
 • Mange foreldre hjelper sine barn med dugnaden ved å selge produktene til sine arbeidskollegaer, og venner.

        KLIKK HER for å se tilbakemeldinger fra andre som samarbeider med oss

 

 

OG HUSK:
Snart er det Jul og alle trenger JULEGAVER!
Benytter dere denne muligheten får dere en PANGSTART på inntjeningen.

 

    

 

 

 

Les mer om produktene her:

 

 

Referanser

 

TIPS 2:

Ett veldig godt tips vi har fått fra mange skoleklasser og idrettslag er at de har meget god erfaring med å gå to personer sammen når dere skal rundt og selge.

TIPS 3:

Hvorfor ikke besøke bedrifter og selge til de ansatte der…. De har hus, bil, båt og hytter som alle andre. Mange har solgt mye på denne måten!

TIPS 4:

Noen kreative personer på ett fotball-lag ga oss ett tips om at de hadde laget en "abonnementsordning" for sine kunder på microfiberklutene. Kluter er en forbruksvare og de fleste må bytte de ut flere ganger i året. Dette ga de ideen til å spørre om de skulle komme tilbake med en ny pakke om 4 mnd. Dette ble suksess, det var faktisk de fleste som svaret ja til dette. I ettertid har vi tipset mange andre om dette, og tilbakemeldingene vi får er at dette funker utrolig bra. 

 

TIL SLUTT:

Alle trenger stadig noen "fornuftige" pressanger, de skal kanskje snart i en bursdag, på besøk, det er farsdager og morsdager etc. Hva gir en til folk som har ”alt”, som f.eks bestefar eller tante Lise. Hvorfor ikke gi bort noen skikkelig komfortable sokker til Jul, eller ett brannslukningsprodukt som kan hindre at huset deres i verste fall brenner ned.
Dette er omtanke som alle setter stor pris på!

 

Viktig!

Tips gjerne de dere snakker med om at dette er fine pressanger, spør de om de trenger noen julegaver, bursdagpresanger e.l. Det er ikke alltid folk tenker på dette selv sånn i farten!

 

 

 

 

 

 

 

      

<p><strong>TIPS 1</strong></p>
                <p>Start med den nærmeste familie, dette er produkter som alle trenger,  både mor, far, søsken, onkler, tanter, bestemor og bestefar m.fl. Ved å  starte med disse så har du solgt de første 5 – 10 produktene. <br />Forsett så med en liten runde på 1-3 timer i det nærmeste nabolaget  og du har solgt nye 5-10 produkter. Dette blir en fin timebetaling! <br />Så forsetter du til resten av nærområdet, tar en tur til båthavna,  en tur til campingplassen (spesielt de med campingvogn trenger <a target="_blank" href="index.php?option=com_content&view=article&id=105:">110  Slukkeskum</a> og Brannteppe). De andre produktene trenger alle. Så en tur  til ett hytteområde etc, etc. Ett par, tre timer en dag inn i blant gir  deg ett salg på fort 10 produkter hver gang. Hva du vil tjene er ene og  alene opp til deg.</p>© Copyright 2014. Dugnadservice.no

Kontakt oss

 • Telefon: 4000 6353

 • Dugnadservice

  Besøksadresse:
   • Rosenholmveien 25
   • 1414 Trollåsen